Baloane personalizate

Baloanele personalizate din latex si folie reprezinta un element unic pentru orice eveniment si ofera un sentiment de emotie prin efectul pe care il exercita

Acestea sunt indragite la nunti, botezuri, aniversari, petreceri tematice si sunt ideale pentru companii, reprezentand o modalitate eficienta de promovare a unui mesaj (publicitate, inaugurarea unui nou spatiu, evenimente corporate). Baloanele de calitate superioara (Gemar – Italia, Qualatex – SUA, Amscan – SUA, Northstar Balloons – SUA) sunt 100% biodegradabile din latex natural si nu sunt toxice.

De ce noi ?

Inca din anii ’90 dispunem de o sectie speciala de inscriptionare a baloanelor (peste 4 milioane de baloane latex si folie inscriptionate anual). Radar Group colaboreaza cu societati importante de pe piata: Nestle, Subway, Coca-Cola, McDonald’s, Carrefour, Cora, Vodafone etc.; organizatori de evenimente, firme de publicitate, dar si cu clientul final.

Oferta noastra include:

1. Baloane latex si folie (orice forma, dimensiune, culoare);

2. Peste 70 de culori de baloane;

3. Cerneala speciala, certificata;

4. Bete si rozete pentru baloanele personalizate umflate cu aer;

5. Accesorii profesionale pentru baloanele personalizate umflate cu heliu;

6. Decoratiuni din baloane personalizate (umflare cu heliu, buchete din baloane, arcada etc.). Pentru mai multe informatii, accesati pagina Decoratiuni.

7. Baloane inscrptionate clasice disponibile in stoc cu diverse mesaje ( Este baietel, Este fetita, La multi ani!, Casa de piatra!, Te iubesc! etc.)

8. Discount de pana la 40% in functie de cantitatea comandata.

Pentru orice alte informatii, nu ezitati sa ne contactati:

E-mail: comenzi@balon.ro

Telefon: 021 300.00.89 / 0756.166.862


Conditii

Baloanele latex se umfla diferit de la un balon la altul, astfel incat in realizarea siglei la 2 sau 3 culori pot aparea diferente intre modul de alaturare al culorilor (acestea se pot suprapune sau intre ele pot ramane spatii libere).

Livrare: 3-5 zile lucratoare de la primirea comenzii ferme + logo vectorial /BT + avans plata;

Termen de plata : 50% avans la lansarea comenzii ; 50% la livrare.

Daca sigla este trimisa in alt format decat cel specificat, vor aparea costuri suplimentare pentru prelucrarea sa si termenul de livrare va fi intarziat in functie de complexitatea lucrarii; imaginile care nu au claritatea necesara pentru a putea fi prelucrate vor fi restituite clientilor. Sigla se va incadra pe balon intr-un cerc cu diametrul de aproximativ jumatate din diametrul balonului umflat (de ex. la un balon de 26 cm, ne vom incadra intr-un cerc de aproximativ 13cm).

[displayForm id=1]